3
Evroliga
Nikola Mirotić

Nikola Mirotic, #33 of EA7 Emporio Armani Milan during the 2023/2024 Turkish Airlines EuroLeague match between Crvena Zvezda and Armani Milan at Stark Arena on November 24, 2023 in Belgrade, Serbia. (Photo by Srdjan Stevanovic/Starsport.rs ©)

VELIKA PRILIKA ZA PARTIZAN: Mirotić potencijalno propušta još jedan meč protiv crno-belih!?

Objavljeno: 04.03.24 u 11:19

Pored Mirotića još četvorica neizvesna

Košarkaši Partizana će u 28. kolu Evrolige gostovati ekipi Armanija u Milanu.

Trenutno se crno-beli nalaze na 11. mestu tabele sa 13 pobeda i 14 poraza, a ovaj meč protiv tima iz Milana ima izuzetan značaj u borbi za plasman u plej-in fazu.

Pred ovaj susret, trener Armanija, Etore Mesina, izneo je informaciju o određenim kadrovskim problemima svog tima, ističući da nije siguran kojim će sastavom izaći na teren protiv Partizana.

Jedan od igrača koji verovatno neće biti u mogućnosti da nastupi u ovom meču je Nikola Mirotić.

Prema navodima italijanskih medija, Mirotić ima zdravstvenih problema sa stomakom zbog kojih će morati da se podvrgne lečenju.

Ovu informaciju je potvrdio i sam trener Mesina nakon pobede Armanija nad Varezeom rezultatom 94:63, dodajući da su i drugi igrači pod znakom pitanja.

-Mirotić će morati da prođe kroz proces lečenja kako bi povratio izgubljene kilograme i energiju. Nejpir je ponovo počeo da hoda u subotu. Flakadori takođe nije u mogućnosti da igra. Tonut je povređen tokom vremena provedenog sa reprezentacijomnjegov ručni zglob je ponovo u problemu – izjavio je Mesina.

Ovo znači da su za meč protiv Partizana neizvesni Šabaz Nejpir, Dijego Flakadori, Stefano Tonut i Aleks Pojtres.

6
2

3 Komentara

  1. Verovatno se opet razbole pred utkmicu sa PARTIZANOM nije nego verovatno nemoze da slusa navijace gde je trebao da dobija ovacije pune arena a sad zvizduke sa tribina.

    1
    1
    Odgovori
    • Verovatno se opet razbole pred utkmicu sa PARTIZANOM nije nego verovatno nemoze da slusa navijace gde je trebao da dobija ovacije pune arena a sad zvizduke sa tribina.

      1
      1
      Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter