0
Košarka

FOTO: @hornets/

VASA TRAGIČAR UPRKOS SOLIDNOJ PARTIJI: Rajakovićev Toronto sedmi put zaredom bolji od Šarlota! (VIDEO)

Objavljeno: 04.03.24 u 08:13

Micić je  zabeležio 12 poena i šest asistencija

U noći između nedelje i ponedeljka, Toronto Raptorsi su po sedmi put zaredom kod kuće savladali Šarlot Hornetse rezultatom 111:106, pokazujući da teren u Torontu ne leži baš najbolje ekipi iz Šarlota.

Ovaj meč je predstavljao i sudar srpskog trenera Darka Rajakovića i reprezentativca Srbije Vasilija Micića. Micić je odigrao solidno i zabeležio 12 poena i šest asistencija, ali je postao jedan od tragičara jer je izgubio loptu u poslednjem napadu, propuštajući priliku Šarlota da se izjednači šutem za tri poena.

Iako je Micić bio tragičar u poslednjem napadu, trener Šarlota, Stiv Kliford, pohvalio je njegovu inteligenciju na terenu, ističući njegov doprinos tokom čitave utakmice.

Utakmica je bila dramatična do samog kraja, sa serijom poena i preokreta u finišu. Na kraju, Toronto je uspeo da sačuva prednost i osvoji pobedu rezultatom 111:106.

Er Džej Beret bio je najefikasniji kod Toronta sa 23 poena i devet skokova, dok je Imanuel Kvikli imao sjajnu partiju sa 22 poena i 11 asistencija. Brendon Miler je predvodio Šarlot sa 26 poena i 10 skokova, dok su Bridžis i Viljams takođe doprineli sa dvocifrenim učinkom.

 

2
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter