2
Domaći fudbal

Jovan Mijatovic (C) celebrates after scoring a goal with Lazar Nikolic, Aleksandar Dragovic, Inbeom Hwang and Aleksandar Katai during the Mozzart Super Liga Season 2023/2024 match between Crvena Zvezda and Mladost Lucani at stadium Rajko Mitic (Marakana) on December 09, 2023 in Belgrade, Serbia. (Photo by Srdjan Stevanovic/Starsport.rs ©)

STANJE NA MARAKANI PRED DERBI NE OBEĆAVA: Jedan sigurno van stroja, a praktično crveno-beli mogu igrati bez cele startne odbrane!

Objavljeno: 04.03.24 u 16:13

Nije sjajno u Ljutice Bogdana.

Crvena zvezda u subotu igra večiti derbi, gde bi pobedom prestigla Partizan, i vratila se nakon više od šest meseci na poziciju glavnom favorita za trofej.

Ipak, pobediti crno-bele u punom sastavu nije lako, a još je teže kada praktično tri igrača iz startne postave dožive povredu kolo pred meč sezone.

Tako prema saznanjima Telegrafa, Vladimir Lučić i defnitivno neće biti na raspolaganju Vladanu Milojeviću za predstojeći meč.

Što se tiče štoperskog tandema, Uroša Spajića i Aleksandra Dragovića, takođe su pod velikim znakom pitanja navodi isti izvor, ali postoji šansa za nastupom.

Meč je na programu devetog marta, a u slučaju pobede Zvezda preuzima prvo mesto, u slučaju remija ostaje se na istom, dok bi Partizan čudom na Marakani imao čak četiri boda prednosti.

Standings provided by Sofascore

 

 

7
11

2 Komentara

  1. Uopšte nije bitno ko neće igrati u odbrani! Tu je Điga, izvanredni galaktikos iz Afrike, koji se do sada dokazao u mnogim susretima, bilo u LŠ ili SLS! Kako je samo mudro odigrao protiv TSC! Setimo se kako se odlično postavio u vazdušnom duelu sa igračem TSC-a prilikom postizanja gola. Da se nije onako znalački postavio ispod lopte. igrač TSC-a bi imao mnogo teži zadatak! Bravo za Zvezdu što dovodi ovako kvalitetne Afrikance, tipa Đige, Nedaje, Olanjike, Krasoa i drugih!

    2
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter