0
Domaći fudbal

referee sudija Pavle Ilic show yellow card zuti karton to Bibras Natkho Natcho during the Mozzart Super Liga 2023/2024 match between Spartak and Partizan at City stadium of Subotica on October 20, 2023 in Subotica, Serbia. (Photo by Srdjan Stevanovic/Starsport.rs ©)

POZNATO KO ĆE DELITI PRAVDU NA VEČITOM DERBIJU!? ‘Kukanje’ obe strane ‘brda’ može da počne!

Objavljeno: 04.03.24 u 21:11

Prijatelji očekuje nas derbi, hajde da pričamo o suđenju.

Meč koji praktično odlučuje prvaka na programu je u subotu, kada će Crvena zvezda dočekati svog večitog rivala, ekipu Partizana.

Kao i uvek kada nam u susret dolazi najveća svetkovina srpskog fudbala, više od taktike i forme, priča se o suđenju. Iako godinama najlošiji fudbal uvek gledamo kada su ‘večiti derbiji’, ni jedni, a ni drugi nemaju u planu da se pozabave igrom, već isključivo arbitražom.

Prema nekim informacijama očekuje se da će se na centru stadiona ‘Rajko Mitić’ u subotu naći Pavle Ilić. ‘Novopočeni’ internacionalac sa FIFA grbom trebao bi da debituje na ‘večitim derbijima’.

referee sudija Pavle Ilic during the Mozzart Super Liga 2023/2024 match between Spartak and Partizan at City stadium of Subotica on October 20, 2023 in Subotica, Serbia. (Photo by Srdjan Stevanovic/Starsport.rs ©)

Među kandidatima se nalazio Nenad Minaković, ali je on ‘otpao’ jer je pomoćni sudija iz njegovog tima dobio ‘lošu’ ocenu nakon utakmice u Kragujevcu. Crvena zvezda nije želela Jovanovića, a Partizan je bio protiv Danila Nikolića, pa se čini da je Ilić kompromisno rešenje za sve.

Internetom se već šire informacije kako je Ilić bio svojevremeno umešan u skandal o nameštanju utakmica, ali malo ko spominje da su sve optužbe pale u vodu, jer je dokazano da isti nije bio umešan ni po kojem osnovu.

Naravno sve je podložno promenama, jer je delegiranje tek u sredu.

16
3

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter