5
Domaći fudbal

Zdravko Jokic gensek OFK Beograd, uprava, Januar 14. 2019. (credit image & photo: Pedja Milosavljevic / STARSPORT)

POZNATI SUDIJSKI ANALITIČAR OTKRIO KAKO BI ON IZABRAO ARBITRE ZA DERBI: ‘Utakmica neće biti laka za suđenje!’

Objavljeno: 04.03.24 u 22:20

Da li se slažete sa Jokićem?

Meč koji praktično odlučuje prvaka na programu je u subotu, kada će Crvena zvezda dočekati svog večitog rivala, ekipu Partizana. Delegiranje izlazi u sredu, a evo šta je rekao Zdravko Jokić, kako bi on izabrao arbitra za ‘Večiti derbi’:

‘Normalno je da je veliko interesovanje, ali rano je za objavljivanje. Mislim da Sudijska komisija i njen predsednik Santrač još uvek razmišljaju. Obično u četvrtak se izlazi na delegiranje.

Nagađaju se imena, ali mislim da će biti sudija koji je dobro sudio do sada, koji je u formi, koji je imao najmanje propusta i primedbi i koji ima korektan odnos i sa jednim, i sa drugim klubom, da odgovara svima za ovu utakmicu koja neće biti laka za suđenje.’ – istakao je poznati sudijski analitičar i bivši arbitar u razgovoru za Arenu sport.

10
2

5 Komentara

  1. Hahahahah bas su odabrali podobnog odsudio da sad 10 utakmica vec je bio suspendovan,masakrirao Partizan u Subotici,prava nagrada za njega sve za mezimicu….

    0
    0
    Odgovori
  2. Hahahhahahahaha bas su odabrali pravog sudio 10 utakmica do sad i vec bio suspendovan masakrirao Partizan u Subotici nema sta prava nagrada za njega

    0
    1
    Odgovori
    • Svi znamo ko vodi fudbal,i ne samo fudbal u Srbiji.To jedino može Uefa da reši rigoroznim merama,što nam verovatno i sledi.

      0
      0
      Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter