0
Fudbal
Arijana Sinisa Mihajlovic

FOTO: Screenshot/Instagram: @ariannamihajlovic

MIHINA UDOVICA SVE RASPLAKALA: Arijana objavila sliku sa Sinišom i čovekom koji mu je bio najveća podrška! (FOTO)

Objavljeno: 04.03.24 u 12:33

Ostavila je i kratak opis

Arijana Mihajlović, udovica legendarnog srpskog fudbalskog asa Siniše Mihajlovića, danas je svojim pratiocima na društvenim mrežama priredila emotivan trenutak deljenjem jedne dragocene fotografije iz prošlosti.

Na ovoj dirljivoj slici, Arijana je u zagrljaju sa svojim pokojnim suprugom, Sinišom Mihajlovićem, dok im se osmehuje i pridružuje Dejan Stanković, veliki prijatelj i kolega. Fotografija svedoči o dubokom prijateljstvu između Mihe i Dekija, koje se formiralo još dok su zajedno nosili dres italijanskog kluba Lacio, a nastavilo se kroz njihove godine u reprezentaciji.

Pored ove dragocene slike, Arijana je na svom profilu napisala samo jednu reč – „kum“ i dodala tri srca, ukazujući na poseban odnos koji je postojao između njenog supruga i Dejana Stankovića.

 

 
 
 
 
 
Прикажи ову објаву у апликацији Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 

Објава коју дели Arianna Rapaccioni Mihajlovic (@ariannamihajlovic)

Miha i Deki su bili nerazdvojni ne samo na terenu već i van njega, delili su radosti i izazove sportske karijere, a njihovo prijateljstvo kulminiralo je kumstvom. Ova fotografija predstavlja ne samo uspomenu na fudbalske uspehe već i na duboko ukorenjeno prijateljstvo koje je trajalo kroz sve izazove života.

4
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter