0
Kladionica

FOTO: KING

KRALJ ĆE PROGOVORITI: KLADIONICA “KING” STIŽE NA SRPSKO TRŽIŠTE!

Objavljeno: 04.03.24 u 14:55

Nešto potpuno novo kod nas

Prvog marta kladionica “King” počinje poslovanje u Srbiji. Novi kralj igara na sreću je spreman da primi prvu opkladu ali samo onlajn. King se kladi u savremene inovativne tehnologije predstavljene u najkvalitetnijim proizvodima za ljubitelje kraljevske igre.

Kompanija nudi klijentima različite slotove kao i širok spektar sportskog klađenja sa king-size kvotama. “Kandidati za krunu” su pozvani da igraju isključivo onlajn – sa ličnih telefona, tableta, računara i laptopova.

Drago nam je da saopštimo da “King” počinje poslovanje u Srbiji. Povodom lansiranja nagrađujemo sve klijente sa po 1000 dinara. Nastavićemo da organizujemo promocije i uzbudljive igre koje nikoga neće ostaviti ravnodušnim. Pridružite nam se, igrajte kraljevski i osvojite svoju krunu”, — poručio je Dragan Đorđević iz “Kinga”.

Kompanija vrednuje iskrene i transparentne odnose sa svakim klijentom i tu je da vam pomogne u rešavanju bilo kojih pitanja 24/7. Sve želje i preporuke za rad sajta i servisa igrači mogu da upute službi podrške.

11
4

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter