0
Domaći fudbal

grobari navijaci fans supporters flags zastave scarfs salovi during the 2022/2023 Turkish Airlines EuroLeague Regular Season match between Partizan Mozzart Bet Belgrade and Olympiacos Pireus at Stark Arena on March 24, 2023 in Belgrade, Serbia. (Photo by Srdjan Stevanovic/Starsport.rs ©)

GROBARI STIŽU NA MARAKANU: Gotovo da nema karata za jug, čeka nas spektakl na tribinama!

Objavljeno: 04.03.24 u 14:12

Za vikenda je na programu 172. večiti derbi

Uoči nadolazećeg 172. večitog derbija između Crvene zvezde i Partizana, fudbaleri crno-belih nalaze se na uzvišenom mestu tabele Superlige Srbije, sa jednim bodom više od najvećeg rivala. Dok će se crveno-beli pripremati za domaći susret na stadionu „Rajko Mitić“, fudbaleri Partizana dočekuju ovu ključnu utakmicu sa značajnom podrškom svojih vernih navijača.

Iako će Zvezdini navijači preplaviti tribine svog stadiona, Grobari su već pokazali da neće zaostajati u podršci svom timu. Uprkos dugotrajnom bojkotu utakmica na svom stadionu zbog neslaganja sa upravom kluba, prodaja karata za južnu tribinu stadiona „Rajko Mitić“ ide odlično, najavljujući vatrenu podršku uoči derbija.

Navijači Partizana su u velikoj euforiji, s obzirom na odlične rezultate svog tima ove sezone, a brojnost Grobara na gostujućim terenima već je postala trend. Pored južne tribine, gde se očekuje najveća koncentracija navijača, istočna tribina takođe će biti popunjena, posebno u sektorima koji su bliži jugu. Očekuje se da će atmosfera na terenu pratiti i najbolji navijački derbi u poslednjih nekoliko godina.

Večiti derbi nikada nije samo fudbalska utakmica, već i spektakl koji se odvija na tribinama, a ovaj put Grobari planiraju pružiti nezaboravnu podršku svom timu, nadmašujući i same sebe.

8
1

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter