0
Evroliga

FOTO: Starsport

DA LI JE PARTIZANU BOLJE ŠTO MIROTIĆ NIJE DOŠAO?! Evo koliko je svega utakmica odigrao španski internacionalac za Milano!

Objavljeno: 04.03.24 u 17:05

Definitivno se sada u crno-belom taboru malo lakše diše nakon ispuštanja Mirotića.

Nikola Mirotić ove godine nikako ne može da uhvati ritam, jer prema navodima italijanskih medija, ima zdravstvenih problema sa stomakom zbog kojih će morati da se podvrgne lečenju.

Milano je praktično imao španskog internacionalca na svega 14 mečeva u Evorligi, a na samo tri od novembra meseca, što dovodi do toga da je popularni Mirota propustio gotovo polovinu mečeva.

Ipak i na tako malom uzorku, postiže više od 16 poena po meču, uz fantatsične procente šuta, ali pravo je pitanje da li bi se uz ovolike probleme isplatio Partizanu da je došao na leto u Beograd.

Ipak, kako stvari sada stoje, teško da će biti od veće koristi do kraja sezone Manekenima, usled ćestih problema sa kojima se susreće.

Košarkaši Partizana će u 28. kolu Evrolige gostovati ekipi Armanija u Milanu.

Trenutno se crno-beli nalaze na 11. mestu tabele sa 13 pobeda i 14 poraza, a ovaj meč protiv tima iz Milana ima izuzetan značaj u borbi za plasman u plej-in fazu.

Standings provided by Sofascore

 

1
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter