0
Lifestyle

FOTO: Printscreen/YouTube

BOLNA ISPOSVEST PRINCA RIMA: „Otac mi je preminuo od korone, a onda sam saznao da me je supruga prevarila!“ (FOTO)

Objavljeno: 04.03.24 u 15:20

Prošao je kroz pravu agoniju

Jedan od najvećih fudbalskih junaka Italije, Frančesko Toti, podelio je srceparajuće detalje iz svog privatnog života, otkrivajući razloge za razvod od dugogodišnje supruge Ilari Blazi i put ka ozdravljenju kroz novu ljubav.

Toti, koji je ostavio neizbrisiv trag u italijanskom fudbalu, izneo je bolnu priču o gubitku oca tokom pandemije koronavirusa, u vreme kada mu je bila potrebna podrška najviše. Nažalost, supruga Ilari nije bila uz njega, što je pokrenulo lanac događaja koji su kulminirali razvodom posle 17 godina braka.

Zbog koronavirusa sam izgubio oca, a žena nije bila sa mnom. Proverio sam njen mobilni telefon, što inače nisam radio do tad, i pronašao poruke. Nisam mogao više da spavam, ništa nije bilo isto“, priznao je Toti u emotivnoj ispovesti.

Ispostavilo se da su glasine koje su dolazile do njega bile istinite, te da je Ilari Blazi imala više od jednog ljubavnika. Njegovo srce slomljeno, Toti je odlučio da stavi tačku na brak.

Nakon razvoda, Toti je pronašao podršku i ljubav u vezi sa Noemi Boki, ističući da nikada nije prevario svoju bivšu suprugu. „Bilo je dosta glasina da smo varali jedno drugo, ali nismo. Sad ću da vam dokažem. Činjenica je da sam upao u depresiju… Pretvarao sam se da je sve u redu, ali to nisam bio ja. Iz toga sam izašao zahvaljujući Naomi.

Toti je naglasio da je Naomi Boki bila ključna figura u njegovom izlasku iz depresije, pružajući mu podršku i ljubav koja mu je nedostajala. Ova emotivna priča o velikom fudbaleru podseća nas na ljudsku dimenziju iza fudbalskih uspeha i slave.

5
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter