0
AdmiralBet ABA Liga

Ioannis Sfairopoulos, head coach of Crvena Zvezda at ABA league round 8 match between KK Crvena Zvezda and KK Mornar, played at Aleksandar Nikolic Hall, 20.11.2023, Belgrade, Serbia. (Photo by Dusan Milenkovic/Starsport.rs ©)

SFEROPULOS GOVORIO NAKON UBEDLJIVE POBEDE: Grk imao da poruči jedno!

Objavljeno: 03.03.24 u 23:21

Lagana pobeda za tim iz Beograda..

Crvena zvezda je večeras u okviru regionalne ABA lige gostovala u Baru, ekipi Mornara. Bio je ovo duel ekipa koje se nalaze potpuno suprotno na tabeli, pa je sasvim logično bilo da su gosti poneli epitet favorita.

Krajnji rezultat meča iznosio je 66:102 za crveno-bele. Nakon meča Joanis Sferopulos je govorio o samoj utakmici.

„Čestitam igračima na pristupu, bili smo fokusirani od starta, Mornar je tokom prve deonice pogađao gotovo sve, zatim smo pojačali agresivnost u odbrani, stigli do lakih poena iz tranzicije i pobede“ – počeo je Sferopulos, da bi se potom nadovezao.

„Mornar igra sve bolje i bolje, slavio je u tri jako bitna meča. Koristim priliku da se zahvalim čelnicima kluba koji su nam obezbedili čarter let iz Minhena, kako bismo bili što svežiji. Imali smo mogućnost da odmorimo igrače za iskušenja koja slede. Mornaru želim sve najbolje u nastavku sezone“.

Standings provided by Sofascore

 

1
1

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter