3
Domaći fudbal
Srđan Jovanović

FOTO: Starsport

STRANCI ZNAJU DA CENE KVALITET: Najbolji srpski sudija koji je „trn u oku“ Zvezdi sudi derbi!

Objavljeno: 03.03.24 u 10:26

Na Kipru oduševljeni našim arbitrom

Najbolji srpski sudija, Srđan Jovanović, iako nema posla u svojoj Srbiji, ne nalazi odmor, već je u akciji na Kipru.

Kiprani su iskoristili Jovanovićevo „izgnanstvo“ iz matične zemlje i poverili mu sudjenje u nedeljnom derbiju APOEL – Pafos, zakazanom za 16 časova.

Njegov odličan rad na nedavnom meču četvrtfinala kiparskog kupa između Anortozisa i Arisa privukao je pažnju lokalnih zvaničnika, što je dovelo do odluke da zadrže Jovanovića u Nikoziji do nedelje.

Domeniko Mesini, bivši italijanski sudija i sadašnji supervizor za suđenje na Kipru, dobro poznaje kvalitete srpskog arbitra. Njihova saradnja počela je u UEFA-inom programu mentorstva, a sada se nastavlja na Kipru.

Iako možda nepoželjan nekim centrima (ne)moći u Srbiji, Jovanović koristi slobodno vreme da održava formu i pruža svoje usluge tamo gde su cenjene – na terenu.

96
12

3 Komentara

  1. Pa normalno sve što ne rade sudije za jedini fk klub koji je teški državni projekat može da ide gde hoće.I da ga ceo svet poštuje ako zvezda ima interes da se taj sudija skloni tako mora da bude.Ovo vam je čist dokaz ko nam i vodi fudbal da nema niko da im se suprotstavi i mogu proganjati ljude iz svoje zemlje e Srbijo šta si dočekala.

    3
    1
    Odgovori
  2. Klasična groboška priča..
    Lik se slikao u dresu Partizaija i bio član njihovog navijačkog kluba.Navlačio na njihovu vodenicu bezbroj puta u domaćem prvenstvu.
    Normalno da se traži izuzeće zbog pristrasnosti.Da je neki sudija nosio Zvezdin dres i bio član navijačkog kluba isto bi ste to vi zahtevali.
    I što onda kmečite?

    1
    12
    Odgovori
  3. Ne zamenjujte teze. Niko nikad iz Zvezde nije ni rekao da on ne zna da sudi ili da je loš sudija. Samo su rekli da navija za Partizan, i da im pomaže. Za šta postoje dokazi.

    3
    8
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter