1
Domaći fudbal

Borko Duronjić (FOTO: Starsport)

RADNIKU BAŠ PRIJA ‘ČAIR’: Surduličani deklasirali Radnički!

Objavljeno: 03.03.24 u 15:50

‘Fenjeraš’ uspeo da trijumfuje.

Fudbaleri Radničkog iz Niša Radnik Surdulice odmerili su snage u okviru 23. kola Mozzart Bet Superliga Srbije danas od 13 časova na stadionu ‘Čair’. Tim Dušana Đorđevića slavio je ubedljivim rezultatom 3:0 i prekinuo niz od dva uzastopna trijumfa bez primljenog gola domaćina.

Ovo je tek druga pobeda Radnika u dosadašnjem delu šampionata, a sigurno će im pomoći oko dodatnog samopouzdanja u nastavku sezone. Surduličani su poveli u 56. minutu preko Borka Duronjića koji je povisio na 2:0 šest minuta kasnije. Brza akcija Radnika u 72. minutu po levoj strani, rezultirala je i trećim golom za goste.

Kadijević je poslao loptu pred gol, na pravom mestu bio je Haris Hajdarević kom nije bilo teško da sa sedam-osam metara zatrese mrežu domaćina za 3:0 i stavi tačku na meč. Nakon ovog trijumfa Radnik je još uvek poslednji na tabeli sa 14 bodova, a u narednom kolu igraju protiv Radničkog 1923 iz Kragujevca.

Sa druge strane izabranici Nikole Trajkovića su poziciji broj 12 i imaju 23 osvojenih bodova, a u sledećoj utakmici očekuje ih okršaj sa Železničarem iz Pančeva.

Standings provided by Sofascore
0
0

1 Komentara

  1. Naivna prica… Radnicki pomaze svom bratu, ovo je tali prica „brat bratu“! Toncev-Toncevu(mslm otac-sinu), pokusaj spasavanja zajednickim snagama. Nislije racunaju da ce u plejautu biti bolje od nekolicine davljenika, a ovi bodovi bi Radniku znacili usmeravanje u „luku spasa“. Medjutim, nemojte se cuditi ako ovaj mec dodje u nekom odlozenom vremenu na tapet UEFA. Samo kazem, da ne bude posle kao „Iznenadjeni smo, veoma smo iznenadjeni“!
    Radnicki je prethodno pobedio „Na Krovu“…. ,pa treba ukalkulisati i taj mec u shemu sa Vozdovcem,kojem ocigledno manje znaci ulazak u plejin nego ovskvr vrste igre, vise mu se isplati! Ocekujem da ova tri kluba imaju intenzivan medjusobni transfer igraca cime se placa ova „igra“ iznenadjenja.

    1
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter