0
ATP

(191007) -- SHANGHAI, Oct. 7, 2019 (Xinhua) -- Andy Murray of Britain celebrates after the men's singles first round match between Andy Murray of Britain and Juan Ignacio Londero of Argentina at 2019 ATP Shanghai Masters tennis tournament in Shanghai, east China, Oct. 7, 2019. (Xinhua/Wu Gang)

POSLEDNJIH ŠEST MESECI VELIČANSTVENE KARIJERE ENDIJA MAREJA: Telo kaže dosta, uživajte dok traje magija Škota!

Objavljeno: 03.03.24 u 23:45

Osvojio je mnogo, a moglo je daleko bogatije da bude u Endijevim kabineitma.

Najveća sportska „nepravda“ jeste što je Endi Marej, velikan svetskog tenisa kada je trebao da sija u odsustvu najvišeg nivoa Novaka, Rafe i Rodžera, doživeo povredu koja je označila kraj najboljeg tenisa Škota.

 

Ipak, osvojio je Endi mnogo, da je bilo malo sreće sa povredama, ili erom u kojoj je igrao tenis, osvojio bi daleko više, ali bogata karijera Britanca se bliži kraju.

“Verovatno neću nastaviti posle leta. Mene posle svakog meča pitaju istu stvar, tako da neću ni odgovarati više na ta pitanja dok ne kažem da je gotovo. Ali, ne planiram da igram nakon leta. Želja mi je da se još jednom oprobam na Rolan Garosu i Vimbldonu, turniru koji mi mnogo znači”, pričao je Marej za “Gazetu delo sport”.

“Moj osećaj je da je potrebno vreme da bi se stvorila takva situacija. Ne kažem da je nemoguće da Alkaras, Siner i još neki od mladih momaka budu dominantni u narednih šest-sedam godina. To jeste moguće, dovoljno su dobri za tako nešto. Deo navijača želi da krene nova era, ali potrebno je vreme da bi se do toga stiglo”.

“Generacija Medvedeva je imala taj peh da je došla u periodu kada su još igrali Đoković, Federer i Nadal, koji su bili još na vrhu. Jako cenim ovu novu generaciju igrača, mislim da su briljatni. Alkaras je fantastičan, Siner postaje takav. Baš da vidimo dokle će dobaciti. Mislim da će osvojiti veliki broj slemova. Možda ne baš 20 ili 24, ali neće biti ni malo”.

 

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter