0
AdmiralBet ABA Liga

Partizan - Cedevita Olimpija, ABA Liga Srbija Beograd Mart 3, 2024. (photo: Pedja Milosavljevic/STARSPORT)

OBRADOVIĆ NAKON TRIJUMFA: ‘Igrala se poprilično ofanzivna košarka!’

Objavljeno: 03.03.24 u 21:21

Važna pobeda za Partizan.

Košarkaši Partizana u Beogradskoj Areni savladali su ekipu Cedevite Olimpije u okviru 21. kola ABA lige rezultatom 110:102. Nakon utakmice trener ‘crno-belih’, Željko Obradović rekao je:

‘Počeo bih od tog rezultata. Igrala se prilično ofanzoivna košarka. Prvo poluvreme veoma dobro napadački, sa izuzetnim porotokom lopte, a onda u drugom poluvremenu, kad smo počeli da nei gramo na taj način, tad smo i ušli u problem na utakmici. Sve u svemu, utakmica protiv tima koji je takođe bio raspoložen napadački. Važna pobeda, idemo dalje. Hvala svima koji su bili tu večeras da pomognu ekipi.’ – rekao je Obradović i potom dodao:

Partizan – Cedevita Olimpija, ABA Liga Srbija Beograd Mart 3, 2024.
(photo: Pedja Milosavljevic/STARSPORT)

‘Pa dobro, dali smo 70 poena… Rekao sam da smo igrali izuzetno dobro u napadu, sa izuzetnim protkom lopte, i prepoznavali situacije. Raspoloženi igrači za napad, a čak je bilo i u prvom poluvremenu situacija koje su mogle bolje da se reše. Igrači su bili veoma raspoloženi napadački, dogodilo se što bi rekli.’ – zaključio je iskusni stručnjak.

1
0
0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter