0
Domaći fudbal

FOTO: FK Partizan

NATHO NAKON POBEDE: ‘Rekao sam košarkašima u svlačionici da bi trebalo da dolaze češće – Počeću da im plaćam da dolaze na više utakmica!’

Objavljeno: 03.03.24 u 20:02

Veliko zajedništvo oseća se među crno-belima.

Košarkaši Partizana bili su juče u Humskoj ulici kako bi podržali fudbalere ‘crno-belog’ kluba, koji se bore da šampionsku titulu nakon dugo vremena vrate u svoje vitrine. Desetka Partizana, Birbas Natho zahvalio se na podršci i potom našalio:

‘Da, nadam se da će ih na sledećoj utakmici kod kuće biti više od 7000. Oni su naša snaga i energija, potrebni su nam uvek! Hvala za 7000 navijača na tribinama i želimo ih još više!

during the Mozzart Super Liga 2023/2024 match between Partizan and Zeleznicar Pancevo at stadium FK Partizan (JNA) on March 02, 2024 in Belgrade, Serbia. (Photo by Srdjan Stevanovic/Starsport.rs ©)

Na kraju su svi tu za Partizan! To je sve jedan klub, jedno ime! Pokušavamo da budemo jedna velika porodica – sve to je Partizan! Rekao sam košarkašima u svlačionici da bi trebalo da dolaze češće, jer nam donose sreću, posebno meni. Počeću da im plaćam da dolaze na više utakmica.’ – zaključio je vezista ‘crno-belih’.

3
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter