0
Košarka

FOTO: Printscreen/X

KAKAV DAN ZA BITI U LOS ANĐELESU: Srpske legende prisustvovale istorijskoj noći Lebrona, ali okupio ih je Jokić! (FOTO) (VIDEO)

Objavljeno: 03.03.24 u 08:18

Lebron Džejms je postao prvi igrač u NBA istoriji sa 40.000 postignutih poena

Na večerašnjoj utakmici Los Anđeles Lejkersa i Denver Nagetsa, Novak Đoković je bio u prvom redu, prateći pobedu tima Nikole Jokića od 124:114.

Ovaj susret sportskih velikana privukao je pažnju širom sveta, a pored Đokovića, prisustvovali su i Vlade Divac, Marko Jarić i Nikola Đuričko. Svi oni su zabeležili nekoliko zajedničkih selfija koji su izazvali veliku pažnju javnosti.

 

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 

A post shared by HOTSPORT – SPORTSKE VESTI (@hotsport.rs)

Nikola Jokić je bio impresivan na terenu, gotovo dostigavši tripl-dabl učinak sa 35 poena, 10 skokova i sedam asistencija, što je značajno doprinelo pobedi Denvera. Pored Jokića, istakli su se i Majkl Porter Džunior sa 25 poena, Džamal Marej sa 24, i Eron Gordon sa 18 poena. Sa druge strane, Lebron Džejms je postao prvi igrač u NBA istoriji sa 40.000 postignutih poena, ali to nije bilo dovoljno za pobedu Lejkersa.

Denver je vezao šestu pobedu nakon Ol-star pauze i trenutno se nalazi na trećem mestu Zapadne konferencije, dok su Lejkersi na desetom mestu. Novak Đoković će uskoro nastupiti na mastersu u Indijan Velsu, trenutno se pripremajući u Americi.

 

10
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter