0
Košarka

FOTO: Twitter/@ATLHawks

DVOCIFRENI BOGDAN NIJE BIO DOVOLJAN ZA POBEDU: Bruklin ponovo prejak za Atlantu! (VIDEO)

Objavljeno: 03.03.24 u 09:50

Teško ide bez Tre Janga

Srpski košarkaš Bogdan Bogdanović postigao je 13 poena u porazu Atlante od Bruklin Netsa (114:102). Ovo je bio drugi uzastopni poraz Hoksa od Bruklina.

Bogdanović nije imao sjajno veče u šutu, postigao je 4 od 13 šuteva iz igre, dok je van linije za tri poena pogodio tri od osam pokušaja. Pored njega, Marej je postigao 20 poena uz 11 asistencija, dok je Bej takođe dodao 20 poena, a Dindre Hanter 15 poena.

Na strani Bruklina, Mikal Bridžis je dominirao sa 38 poena, Džonson je dodao 23 poena, dok je Klarkson imao dabl-dabl učinak sa 12 poena i 13 skokova.

Atlanta je imala bolji početak utakmice i vodila je sa 13 poena prednosti krajem prve četvrtine. Međutim, Bruklin je uspeo da se vrati i održavao je tempo. U drugom poluvremenu, domaćin je dominirao, postepeno povećavajući prednost. Atlanta nije uspela da se vrati u meč, a poraz je bio neminovan.

Sada Atlantu čeka gostovanje Njujork Niksima, dok će Bruklin ostati kod kuće da dočeka Memfis Grizlise.

 

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter