0
AdmiralBet ABA Liga

FOTO: Twitter/@ABA_League

ZVEZDA I BEZ ŠUTA DO PRVE STOTKE U SEZONI: Crveno-beli demolirali Mornar u gostima! (VIDEO)

Objavljeno: 03.03.24 u 22:42

Lagana pobeda za tim iz Beograda..

Crvena zvezda je večeras u okviru regionalne ABA lige gostovala u Baru, ekipi Mornara. Bio je ovo duel ekipa koje se nalaze potpuno suprotno na tabeli, pa je sasvim logično bilo da su gosti poneli epitet favorita.

Krajnji rezultat meča iznosio je 66:102 za crveno-bele.

Ovo je i pored užasnog šuta Beograđana za tri, koji je bio na oko 20 odsto, prva partija u ovoj sezoni ABA lige gde su crveno-beli došli do trocifrenog broja poena.

 

Utakmicu su oba tima otvorila raspoloženo u napadu, a posebno motivisan očigledno bio je Mitrović koji je za svega nekoliko minuta upisao šest poena. Čitava prva deonica prošla je u egalu, ali su domaćini ipak imali prednost nakon prvih deset minuta – 23:21.

U drugoj deonici razigrala se ekipa Crvene zvezde i uspela da dođe do dvocifrene prednosti. Stao je šut ekipu Mornara i od tog momenta nisu mogli da isprate Zvezdin ritam. Nakon prvog poluvremena, izabranici trenera Sferopulosa vodili su 36:47.

U nastavku utakmice Crveno beli su dodatno uvećali prednost, koja je u jednom momentu iznosila gotovo 40 poena u laganom ritmu, a praktično poslednjih 15 minuta je korišćeno da se razigraju pojedincu.

 

Najefikasniji na meču u timu Zvezde bio je Džavonte Smart sa 16 poena, iako je praktično promašio sve sa distance.

Standings provided by Sofascore

 

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter