0
Košarka

FOTO: @hornets/X

VASA SE POLAKO NAVIKAVA NA AMERIKU: MVP Evrolige ponovo flertovao sa dabl-dablom! (VIDEO)

Objavljeno: 02.03.24 u 08:13

Ovo je drugi put uzastopno da beleži sedam asistencija u utakmici

Srpski košarkaš Vasilije Micić imao je dobru individualnu partiju u NBA ligi, ali njegov Šarlot ipak je poražen od Filadelfije rezultatom 121:114.

Micić je proveo 28 minuta na terenu i za to vreme postigao je 13 poena i zabeležio sedam asistencija, pokazujući kontinuiranu preciznost u dodavanjima. Ovo je drugi put uzastopno da beleži sedam asistencija u utakmici.

Obe ekipe su bile oslabljene. Filadelfija je igrala bez Džoela Embida, Dientonija Meltona, Roberta Kovingtona, Kevina Ubrea Džuniora i Kenjona Martina Džuniora, dok su Hornetsi bili bez Lamela Bola, Marka Vilijamsa i Brendona Milera. Dodatno, Set Kari se povredio pet minuta pre kraja poslednje četvrtine.

Tobajas Haris je predvodio Seventisiksers sa 31 poenom i 12 skokova, dok je Tajris Maksi postigao 33 poena. Kajl Lovri je zabeležio dabl-dabl sa 15 poena i 10 skokova.

Majls Bridžis je bio najbolji u redovima Šarlota sa 27 poena i 11 skokova, dok su Ričards i Davis Bertans dodali 19, odnosno 14 poena. Micić i Vilijams su postigli po 13 poena.

 

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter