0
AdmiralBet ABA Liga

Ioannis Sfairopoulos, head coach of Crvena Zvezda at ABA league round 8 match between KK Crvena Zvezda and KK Mornar, played at Aleksandar Nikolic Hall, 20.11.2023, Belgrade, Serbia. (Photo by Dusan Milenkovic/Starsport.rs ©)

SFEROPULOS UOČI DUELA SA MORNAROM: „Moramo da budemo posebno fokusirani i skoncentrisani“

Objavljeno: 02.03.24 u 22:33

Beograđani će biti veliki favoriti

Košarkaši Crvene zvezde su krenuli put Bara, gde ih očekuje izazovni duel protiv Mornara u okviru 21. kola ABA lige. Susret je zakazan za 21 sat, a crveno-beli su odlučni da se vrate na pobednički kolosek nakon nedavnog poraza od Bajerna u Evroligi.

Trener Crvene zvezde, Janis Sferopulos, izražava oprez pred ovaj meč, svestan da Mornar predstavlja izuzetno borbenog protivnika, posebno na domaćem terenu gde su ostvarili tri uzastopne pobede.

Očekuje nas utakmica protiv tima koji se izuzetno bori u poslednjim utakmicama. Posebno na svom terenu gde su dobili poslednje tri utakmice. Mi želimo da odigramo utakmicu na našem nivou. Moramo da budemo posebno fokusirani i skoncentrisani, kao i da se držimo plana za ovu utakmicu,“ naglasio je Sferopulos.

Crvena zvezda, koja je nedavno osvojila Kup Radivoja Koraća, ulazi u ovaj susret sa ambicijom da nastavi svoj uspešan niz. U Crnoj Gori su već pokazali svoju kvalitetu osvajanjem Kupa, ali sada su fokusirani na izazov pred njima u ABA ligi. Navijači nestrpljivo iščekuju ovu utakmicu, nadajući se još jednom trijumfu koji bi dodatno učvrstio poziciju Crvene zvezde u regionalnom takmičenju.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter