0
Evropske lige

FOTO: Twitter/@FCAugsburg

REVIJA GOLOVA U NEMAČKOJ: Augsburg demolirao Darmštat sa šest golova! (VIDEO)

Objavljeno: 02.03.24 u 20:55

Napadači su bili raspoloženi

Uzbudljivo 24. kolo Bundeslige nije izostavilo fudbalske spektakle, pruživši ljubiteljima igre niz neverovatnih mečeva i iznenađujućih rezultata.

Augsburg je svojim navijačima priredio pravu poslasticu, ostvarivši ubedljivu pobedu od 6:0 protiv Darmštata. Bosanski internacionalac Ermedin Demirović briljirao je na terenu, postigavši čak dva pogotka u prvom poluvremenu, čime je značajno doprineo timskom trijumfu.

Majnc 05 i Menhengladbah su podelili bodove remijem rezultatom 1:1. Golove na ovom susretu postigli su Burkart u 12. minutu za domaćina, dok je Engoumu izjednačio rezultat u 55. minutu tokom drugog poluvremena.

Hajdenhajm je pružio snažan otpor Frankfurtu, ali su gosti ipak izašli kao pobednici rezultatom 2:1. Enkounku i Gimber (autogol) bili su strelci za Frankfurt, dok je Hajdenhajm uspeo da zatrese mrežu protivnika.

Lajpcig je demonstrirao izuzetnu dominaciju protiv Bohuma, završivši meč sa rezultatom 4:1. Trio golova za četiri minuta – Openda (68. minut), Ordets (autogol, 71. minut) i Poulsen (72. minut) – ostavio je protivnike bez odgovora.

Union Berlin je doživeo poraz pred svojim navijačima od strane Dortmunda rezultatom 2:0. Adejami je postigao prvi gol u 41. minutu, dok je Matsen potvrdio trijumf Dortmunda u 90. minutu.

U poslednjem meču dana, Štutgart je na gostovanju bio siguran protiv Volfsburga, zabeleživši pobedu od 3:2. Ovi rezultati dodatno su učvrstili napetost u Bundesligi, obećavajući još uzbuđenja u narednim rundama takmičenja.

Standings provided by Sofascore
0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter