0
Domaći fudbal

during the Mozzart Super Liga 2023/2024 match between Partizan and Zeleznicar Pancevo at stadium FK Partizan (JNA) on March 02, 2024 in Belgrade, Serbia. (Photo by Srdjan Stevanovic/Starsport.rs ©)

PARTIZAN PREJAK ZA PANČEVCE: Crno-belima dovoljno prvo poluvreme protiv nezgodnog Železničara! (VIDEO)

Objavljeno: 02.03.24 u 20:24

Sve u svemu jedna sasvim solidna utakmica

Fudbaleri Partizana su ostvarili novu pobedu u Mozzart Bet Superligi Srbije pošto su u okviru 23. kola na svom terenu savladali ekipu Železničara iz Pančeva sa 3:1.

Od samog početka su crno-beli krenuli oštro na odbranu novopočenog superligaša i to je urodiilo plodom već u 7. minutu kada je Samed Baždar iskoristio asistenciju Kalulua.

Ipak, nakon toga Železničar kreće da igra dosta bolje i ofanzivnije, a posle jednog napada po desnoj strani Knežević odlično upošljava Hajdina koji donosi izjednačenje gostima.

Radost Pančevaca nije dugo trajala, pošto u 29. minutu Samed Baždar fantastično spušta loptu Bibarsu Nathu koji vraća prednost na stranu Partizana.

Svega pet minuta kasnije Baždar je oboren u kaznenom prostoru, a glavni arbitar Danilo Nikolić pokazuje na belu tačku sa koje pogađa još jednom Bibars Natho.

Imao je Železničar dobru priliku nakon još jednog centrašuta kada je Romanić za dlaku bio neprecizan.

U nastavku osim mestimičnih šansi na obe strane nije bilo ozbiljinih prilika i uprkos incijativi Železničara čini se da se više nije moglo protiv ovakvog Partizana u Humskoj.

Standings provided by Sofascore
0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter