3
Domaći fudbal

FOTO: Starsport

MILOJEVIĆ ODGOVORIO LAZETIĆU: „Vodi se rat, kao neko je ugrožen, a neko ne, sve je to degutantno!“

Objavljeno: 02.03.24 u 21:50

Trener TSC-a je imao komentar nakon meča, a brzo je dobio odgovor

Crvena zvezda je trijumfovala nad TSC-om rezultatom 3:1 u uzbudljivom derbiju 25. kola Superlige, a nakon meča su stigle interesantne izjave sa obe strane. Trener TSC-a, Žarko Lazetić, odmah po završetku utakmice, izneo je svoje nezadovoljstvo rezultatom rečima: „Sila Boga ne moli, ali Bog silu ne voli.“

Vladan Milojević, šef stručnog štaba Crvene zvezde, na konferenciji za medije nije želeo previše da se bavi komentarima na suđenje, posebno u vezi s dodeljenim penala tokom meča. Naglasio je da je umoran od polemika i da bi radije razgovarao o fudbalu.

Taj neki rat koji se vodi da je neko ugrožen, neko nije, malo sam umoran, nisam hteo ni ovde da pričam o tome. Malo je degutantno, hajde da pričamo o fudbalu – izjavio je Milojević.

Trener Crvene zvezde je izrazio poštovanje prema TSC-u, ističući da je reč o odličnoj ekipi sa sjajnim igračima, kao što su Krasoa, Stojić i Jovanović. Pohvalio je rad Žarka Lazetića i poželeo mu uspeh u daljem radu.

Jedna jako dobra ekipa, pratio sam ih poslednih godina i njihov rad, kao i njihove utakmice u Ligi Evrope, apsolutno imaju plan i znaju šta hoće, pripremljeni su za svaku utakmicu. Tražili smo modalitete kako će TSC da izađe, sa jasno prepoznatljivom igrom. Dosta mladih igrača koji su mnogo napredovali, većinu poznajem. Lazetić da nastavi ovim putem – dodao je Milojević.

Upkos dve iznuđene izmene zbog povreda tokom meča, trener Crvene zvezde nije želeo da previše naglašava te probleme, već je fokus stavio na karakter i trud svojih igrača. Sada se s nestrpljenjem očekuje naredni derbi protiv Partizana na domaćem terenu.

74
47

3 Komentara

  1. Lepo te uči gospodar??? Ćuti, laži, skreći sa teme, kradi i pričaj kako si mnogooo umoran od svega!

    0
    7
    Odgovori
    • Daj ne seri druze, pa Partizan se vec godinama provlaci zbog sudskih odluka. Vladan Milojevic je prvoklasan trener, da nije bilo njega Zvezda ne bi nista uradila u evropi jos uvek.
      Sramotno je koliko su ljudi u Srbiji ljubomorni na uspehe drugih ljudi.

      Partizan je pokazao svoje pravo lice u evropi kada nije mogao ni kvalifikacije da prodje.

      2
      0
      Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter