0
Evropske lige

FOTO: Twitter/@LFC

LIVERPUL SLAVI NUNJEZA: Redsi u 99. minutu stigli do velike pobede protiv Notingem Foresta! (VIDEO)

Objavljeno: 02.03.24 u 20:10

Zanimljivi mečevi u Engleskoj

Uzbudljivo 27. kolo Premijer lige donelo je dinamične susrete, a ljubitelji fudbala imali su priliku da uživaju u šest odigranih mečeva. Liverpul je zabeležio važnu pobedu protiv Notingem Foresta u dramatičnom okršaju, rešenom u 99. minutu.

Iako su izabranici Jirgena Klopa dominirali tokom celog meča, mrežu protivnika nisu uspeli da zatresu sve do poslednjeg trenutka. Odlučujući trenutak došao je u 99. minutu kada je Darvin Nunjez postigao jedini pogodak na utakmici, donoseći Liverpulu tri ključna boda.

Čelsi je ponovo imao teškoće u susretu protiv Brentforda, završivši meč rezultatom 2:2. Iako su se našli u zaostatku od 2:1, izabranici Čelsija uspeli su da se izbore za bod zahvaljujući Disasiju, koji je postigao izjednačujući pogodak u 83. minutu. Džekson je dao gol za Čelsi u 35. minutu, dok su se Razmusen i Visa upisali u strelce za Brentford u 50. i 69. minutu.

Totenhem je takođe upisao pobedu, nadigravši Kristal Palas rezultatom 3:1. Iako su se našli u zaostatku, Totenhem je uspeo da napravi preokret i osvoji tri boda. Ovom pobedom, Totenhem se čvrsto drži u trci za vrhom tabele Premijer lige.

Ova uzbudljiva kola su potvrdila da je borba za titulu i dalje neizvesna, dok pojedini timovi nastavljaju da pružaju iznenađenja svojim navijačima. Svi ljubitelji fudbala s nestrpljenjem očekuju naredne mečeve i nova uzbuđenja na terenima Premijer lige.

Standings provided by Sofascore
0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter