22
Domaći fudbal

grobari navijaci fans supporters flags zastave, transparent during the 2023/2024 Turkish Airlines EuroLeague match between Partizan Mozzart Bet Belgrade and Anadolu Efes Istanbul at Stark Arena on February 29, 2024 in Belgrade, Serbia. (Photo by Srdjan Stevanovic/Starsport.rs ©)

ISPRAVAN POTEZ KLUBA?! Igrač crveno-belih otpušten zbog podrške Partizanu! (FOTO)

Objavljeno: 02.03.24 u 15:02

Munjevita odluka crveno-belih!

Partizan je slavio nad Efesom u Evroligi, gde je na krilima sjajne partije Alekse Avramovića došao do veoma bitne pobede.

Filip Malbasic (L) and Aleksa Vukanovic look dejected during the Mozzart Super Liga Season 2023/2024 match between Vojvodina and Spartak at stadium Karadjordje on February 25, 2024 in Novi Sad, Serbia. (Photo by Srdjan Stevanovic/Starsport.rs ©)

 

Ipak, fudbalera Vojvodine, Filipa Malbašića, skupo je koštala poseta evroligaškom meču.

Naime, pored katastrofalne forme gde apsolutno nije pokazao ništa kao jedan od najskupljih u timu, navijače je iznervirala još jedna stvar.

 

 
 
 
 
 
Прикажи ову објаву у апликацији Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 

Објава коју дели Meridian Sport Srbija (@meridiansportrs)

 

U toku utakmice, kamera je uhvatila ofanzivca kako bodri crno-bele, što je automatski značilo da klub neće da toleriše takvog igrača u svojim redovima.

 

Obavešten je da više ne računaju na njega i da je Vojvodina završila sa njim.

 

 

68
352

22 Komentara

  1. Kako se svi prave mutavi. Ako igraš u jednom klubu, još pogotovo ako si kapiten, ne možeš da ideš da navijaš za konkurentski tim i tačka. Druga stvar ja što je u Srbiji moguće sve opravdati i što se Voša srozala u tim za potkusurivanje.

    2
    1
    Odgovori
  2. Šta ima veze što je bio na toj utakmici? To su čiste gluposti. On je dobar fudbaler koji bi bio od velike koristi svakom prvoligaškom klubu.

    7
    3
    Odgovori
  3. Evo pitanja za vas partizanovce,da li igrač fkPartizana sme da ode medju navijače Crvene Zvezde kad igra KK Crvena Zvezda,evo ja ću vam reći,ne sme ni da pomisli i nije mi jasno šta vam tačno nije jasno

    8
    32
    Odgovori
  4. Dosao covek sa detetom da uziva u onome sto samo Partizan moze da mu pruzi kao sto je i stotine drugih roditelja. Posle se cudite zasto ljudi vole Partizan.

    42
    8
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter