0
Evropske lige

FOTO: Twitter/Printscreen

HAOS NA MESTALJI: Real u 100. minutu postigao gol za pobedu, ali je sudija već svirao kraj meča! (VIDEO)

Objavljeno: 02.03.24 u 23:50

Favorit će morati da se zadovolji remijem

Fudbaleri Valensije i Real Madrida odigrali su uzbudljivu utakmicu na stadionu „Mestalja“, završivši duel nerešenim rezultatom 2:2 u okviru 27. kola španske La Lige.

Prvo poluvreme bilo je izuzetno dinamično, sa Valensijom koja je dominirala i povela sa 2:0. Prvi gol postigao je Huga Dura nakon sjajnog trzaja glavom, a zatim je ukrajinski napadač Jaremčuk iskoristio grešku Dani Karvahala i lako savladao golmana Reala za drugi gol.

Real Madrid se brzo vratio u igru u petom minutu nadoknade prvog poluvremena. Karvahal je poslao oštar pas u kazneni prostor, a Vinisijus je sjajno reagovao i smanjio na 2:1.

U drugom poluvremenu viđen je otvoren fudbal, sa obe ekipe koje su tražile gol. Vinisijus je nastavio svoju inspirisanu igru i izjednačio rezultat u 76. minutu, postigavši drugi gol na utakmici.

Ipak, vrhunac dešavanja dogodio se u 100. minutu, desetom minutu nadoknade vremena, kada je Džud Belingem postigao gol za Real. Radost igrača Reala bila je kratkog daha, jer je sudija Hesus Hil Mansano svirao kraj utakmice u trenutku kada je lopta letela prema Englezu posle centaršuta Brahima Dijaza.

Ovaj remi nije naišao na odobravanje Madriđana, ali im je doneo važan bod u borbi za titulu. Real Madrid trenutno vodi na tabeli sa 66 bodova, sedam više od drugoplasirane Đirone i devet od Barselone.

Valensija se nakon ovog boda nalazi na devetom mestu tabele sa 37 bodova.

Sledeći izazov za obe ekipe biće teška gostovanja u narednom kolu. Đirona će igrati protiv Majorke, dok će Barselona ići u Bilbao. Utakmica između Valensije i Reala definitivno će ostati u sećanju kao jedan od najuzbudljivijih trenutaka ove sezone La Lige.

Standings provided by Sofascore
1
2

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter