0
Domaći fudbal

during the Mozzart Super Liga 2023/2024 match between Partizan and Zeleznicar Pancevo at stadium FK Partizan (JNA) on March 02, 2024 in Belgrade, Serbia. (Photo by Srdjan Stevanovic/Starsport.rs ©)

DULJAJ NEĆE O DERBIJU: Evo kako je trener Partizana video pobedu nad Železničarom pred večiti derbi! (VIDEO)

Objavljeno: 02.03.24 u 21:20

Narednog vikenda je najveći praznik srpskog fudbala

Partizan je ostvario važnu pobedu u susretu protiv Železničara rezultatom 3:1, čime je zadržao prvo mesto na tabeli i stvorio odličnu atmosferu pred nadolazeći večiti derbi protiv Crvene zvezde na Marakani sledećeg vikenda.

Igor Duljaj, trener Partizana, istakao je da je ekipa obavila ono što je bilo potrebno i da je ovom pobedom napravljena dobra uvertira za jedan od najvažnijih mečeva sezone. Duljaj je tokom sezone postao simbol Partizanove borbe za povratak na tron posle šest godina, a sjajnim vođenjem ekipe animirao je publiku da večeras u solidnom broju popuni tribine.

Pored rezultata na terenu, Duljaj je naglasio važnost podrške navijača kao ključnog faktora uspeha večerašnjeg meča.

Moram da se zahvalim ekipi iz Pančeva i mojim igračima. Pružili smo odličnu partiju, posebno u prvom poluvremenu. Bilo je dosta šansi i publika je imala šta da vidi. Tu su bili naši košarkaši i pružili nam podršku. To je crno-bela familija. Sport spaja ljude. Važna pobeda a dobro je da nije bilo mnogo kartona i povreda“, istakao je Duljaj.

Kada je reč o predstojećem večitom derbiju, Duljaj je ostao tajnovit.

Ima vremena, prvo da ovu utakmicu arhiviramo. Od ponedeljka razmišljamo o Crvenoj zvezdi.“ Očekuje se da će tenzija rasti kako se bude približavao trenutak ovog uzbudljivog sportskog spektakla koji će privući pažnju celokupne sportske javnosti.

3
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter