1
Evroliga

Branko Lazić (FOTO: Starsport)

ZVEZDA SE OKREĆE OBAVEZAMA U ABA LIGI: Bitna pobeda Bajerna u borbi za plej-of! (VIDEO)

Objavljeno: 01.03.24 u 22:25

Jako loša partija Crvene zvezde.

Večeras je u Minhenu ekipa Bajerna dočekale ‘crveno-bele’ iz Beograda. Reč je o duelu 27. kola Evrolige, a pobeda je prekopotrebna kako jednom, tako i drugom timu.

Utakmicu je bolje počela Zvezda, koja je nakon nekoliko dobrih defanzivnih poseda uspela da dobro trči kontre i povede sa 11-4, što je nateralo Lasa da zatraži tajm-aut. 

Uspeo je domaći sastav da se malo konsoliduje, te su ‘istopili’ razliku koju je stvorila Zvezda, pa je nakon prve deonice rezultat bio 20:19.

 

Krajem prve deonice Zvezda je upala u veliki problem sa realizacijom, a isto se nastavilo i u drugoj deonici.. Bajern je popravio odbranu, dok su u napadu birali sve pametnija rešenja kako je utakmica odmicala.  Nakon prvog poluvremena domaćin je imao prednost – 32:27.

Drugo poluvreme Zvezda je otvorila podjednako loše.. Bajern je nastavio da gradi razliku i gotovo da se ništa nije promenilo u odnosu na veći deo prvog poluvremena.

Sredionom treće deonice Bajern je stigao i do prve dvocifrene prednosti, nakon pogotka Serža Ibake. Uspeli su izabranici trenera Sferopulosa da se kako-tako konsoliduju i spuste na pet poena zaostatka, međutim Bajern je ostao smiren i uspeo da održi svoju prednost. Nakon treće deonice, Bajern je imao sedam poena prednosti.

Start poslednje deonice doneo je nadu Delijama da mogu do preokreta i pobede u Minhenu.. Spustila se Zvezda na dva poena zaostatka, ali je Bolmaro tada pogodio trojku i vratio svoju ekipu na pet poena prednosti.

Propustili su ‘crveno-beli’ sve prilike da se vrate u ovu utakmicu i na kraju su zasluženo poraženi od ekipe Bajerna – 74:66

Пласман обезедио Sofascore

 

 

 

 

 

5
3

1 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter