1
Evroliga

Leonardo Bolmaro, #10 of FC Bayern Munich Joel Bolomboy, #21 of Crvena Zvezda Meridianbet Belgrade and Rokas Giedraitis, #31 of Crvena Zvezda Meridianbet Belgrade during the 2023/2024 Turkish Airlines EuroLeague match between Crvena Zvezda and FC Bayern Munich at Stark Arena on November 02, 2023 in Belgrade, Serbia. (Photo by Srdjan Stevanovic/Starsport.rs ©)

ZVEZDA NASTAVLJA BORBU ZA DESETO MESTO: Dve loše i jedna dobra vest za crveno-bele pred put u Minhen!

Objavljeno: 01.03.24 u 11:20

Miloš Teodosić i Trej Tompkins neće biti u sastavu protiv Bajerna

Košarkaši Crvene zvezde se pripremaju za izazove u Evroligi i ABA ligi. Prva utakmica koju će ekipa Janisa Sferopulosa odigrati je protiv Bajerna u Minhenu, ovog petka od 20:30.

Crvena zvezda i Bajern su osvojili nacionalne Kupove. Bajern je prethodno uspeo da savlada Partizan u Beogradskoj areni, vrativši se tako u borbu za top 10. Zvezda, s druge strane, ima pobedu manje od Bavaraca, sa skorom 10 pobeda i 16 poraza. Prema predikcijama, Zvezdi je potrebno još sedam pobeda u poslednjih osam kola.

U četvrtak popodne, izabranici Janisa Sferopulosa su odradili poslednji trening pred put u Nemačku, a Nikola Topić, dobro poznato lice, pojavio se prvi na terenu u dvorani Aleksandar Nikolić. On je lagano trčkarao i šutirao na koš, uz poruku da će biti spreman od sledećeg kola, kada će Zvezda gostovati Monaku 7. marta. Sferopulos je otkrio da Miloš Teodosić i Trej Tompkins neće biti u sastavu protiv Bajerna, jer se nalaze u procesu rehabilitacije.

Podsetimo, ove dve ekipe su već odigrale jedan meč u prvom delu sezone, a tada je Zvezda slavila sa 74:68.

6
5

1 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter