2
Evroliga

during the 2023/2024 Turkish Airlines EuroLeague match between Crvena Zvezda Meridianbet Belgrade v Zalgiris Kaunas at Stark Arena on February 09, 2024 in Belgrade, Serbia. (Photo by Srdjan Stevanovic/Starsport.rs ©)

ZVEZDA IGRALA SJAJNO 150 SEKUNDI, PA STALA: Bajernu prednost na poluvremenu, ‘crveno-beli’ imaju priključak!

Objavljeno: 01.03.24 u 21:09

Dobar start utakmice, ali onda potpuno rasulo..

Večeras je u Minhenu ekipa Bajerna dočekale ‘crveno-bele’ iz Beograda. Reč je o duelu 27. kola Evrolige, a pobeda je prekopotrebna kako jednom, tako i drugom timu.

Utakmicu je bolje počela Zvezda, koja je nakon nekoliko dobrih defanzivnih poseda uspela da dobro trči kontre i povede sa 11-4, što je nateralo Lasa da zatraži tajm-aut. 

Uspeo je domaći sastav da se malo konsoliduje, te su ‘istopili’ razliku koju je stvorila Zvezda, pa je nakon prve deonice rezultat bio 20:19.

Krajem prve deonice Zvezda je upala u veliki problem sa realizacijom, a isto se nastavilo i u drugoj deonici.. Bajern je popravio odbranu, dok su u napadu birali sve pametnija rešenja kako je utakmica odmicala. 

Nakon prvog poluvremena domaćin je imao prednost – 32:27.

 

 

4
3

2 Komentara

  1. Ahahahaaaaa! Igrala Cerga 150 sekundi i onda se raspala! Katastrofa, koji ste na tabeli? 13, 14…,ma uzas! Vi sa takvim plasmanom necete biti deo EL. u buduce.

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter