0
ATP
Novak Đoković

Novak Đoković (FOTO: Starsport)

ŠOK: Đoković nije favorit za osvajanje Rolan Garosa, evo kome se daju najveće šanse!

Objavljeno: 01.03.24 u 12:45

Novak je na drugom mestu

Novak Đoković nije prvi favorit za titulu na Rolan Garosu, barem po mišljenju svetskih kladionica. Na drugom je mestu, a kvote su se malo promenile posle Australijan opena. Ipak, zanimljivo je da nije Janik Siner prvi, iako je trenutno u zenitu.

Eksperti smatraju da Rafa Nadal ima naslednika na šljaci. Tako je Karlos Alkaraz glavni favorit za osvajanje drugog Grend slema u sezoni.

Ipak, koeficijent je sa 2.6 porastao na 2.8 u odnosu na decembar, a Novak Đoković je ostao na 3.5.

Janik Siner se približio jer dominira, osvojio je Australijan open i uzeo trofej u Roterdamu, pa je na kvoti 5.5 jer mu je šljaka ipak nešto slabija podloga.

Rafael Nadal, iako deluje bliži penziji nego titulama, drži četvrtu poziciju sa 6.5. To pokazuje da ipak niko ne želi da otpiše čoveka koji se mnogo puta vraćao „iz mrtvih“, naročito u Parizu.

Slede Holger Rune, Kasper Rud i Aleksandar Zverev, a na Novaku je da u Americi na novoj turneji pokaže da je spreman da uhvati pravi zalet za Pariz i napad na 25. slem. Nadal ima 22, Federer 20.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter