0
Evroliga

Janis Sferopulos (FOTO: Starsport)

SFEROPULOS NAKON PORAZA: ‘Važno je da smo se vratili sa -11 na -2!’

Objavljeno: 01.03.24 u 23:22

Bolan poraz za njegov tim.

Košarkaši Crvene zvezde poraženi su večeras na gostovanju Bajernu u Minhenu. Ovim porazom četa trenera Sferopulosa pala je na 16. mesto Evrolige. Grčki stručnjak nakon meča rekao je:

‘Mislim da samo danas dobro započeli utakmicu. U napadu i odbrani smo imali dobar protok lopte. Bili smo vrlo koncentrisani na ono što smo planirali. Ali, Bajern je zategao odbranu u poslednjim minutima prve četvrtine. Vratili su se, nismo uspeli to da kontrolišemo. Od tog momenta Bajern je kontrolisao utakmicu, ali smo bili u igri do poslednjeg momenta.’ – reči su Sferopulosa, koji je potom dodao:

‘Važno je da smo se vratili iz -11, do -2. imali smo otvorene šuteve za tri poena, lej-apove, kontranapade. Mislim da je Bajern zaslužio da pobedi, ali smo mi mogli nešto više. Nisam srećan kako smo igrali u napadu. Naša produkcija nije bila dovoljna večeras imoramo da se popravimo u tom segmentu igre.’ – zaključio je on.

0
2
0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter