1
Evroliga
KK Crvena zvezda - KK Partizan

FOTO: Starsport

PEŠIĆ JASAN: ‘Zvezda i Partizan zaslužuju da igraju Evroligu!’

Objavljeno: 01.03.24 u 16:25

‘Ja na gledam samo sportski rezultat nego i marketing, sponzore, kako se klub razvija.’

Velika polemika se vodi da li ćemo i Crvenu zvezdu Partizan gledati naredne godine u Evroligi. Naime, potencijalnim ulaskom Dubaija u najelitnije kontintealno takmičenje stavlja pod znakom pitanja igranje ‘večitih’. Međutim, sa druge strane atmosfera na utakmicama je fantastična i svako ko je bio u ‘Štark areni’ ostao je pun utisaka,

Generalni direktor Bajern Minhena i sin seletkora Srbije, Svetislava Pešića, Marko istakao je da se dva najbolja srpska kluba razvijaju baš po njegovom ukusu i da zaslužuju da igraju Evroligu.

-Ne znam da li se Partizan ili Zvezda brinu, ali ovako kako oni rade i šta su napravili u zadnje dve ili tri godine u strukturi kluba, u razvijanju.. Ja na gledam samo sportski rezultat nego i marketing, sponzore, kako se klub razvija, to je sve po nekom mom ukusu, subjektivno gledano. Ako nastave tako da se razvijaju, ja ne vidim zašto oni ne bi bili u Evroligi i ubuduće – poručio je Pešić za Sport Klub.

0
0
1 Komentara
  1. Partizan zasluzuje Evroligu samo ako se kvalifikauje.. Sto se tice CZ ona zasluzuje licencu, zato sto Vrhovni komandant navija za CZ, kao i Mali, Vucevic, Gasic, i ostali organi…osim Dacica, koji je grobar, ali tanak. Grobarstvo se ne meri na kilo, vec na velicinu pripadnosti klubu….

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter