0
Domaći fudbal

FOTO: Starsport

PAVKOV SRUŠIO NAPREDAK: Čukarički teškom mukom nakon preokreta slomio Čarapane! (VIDEO)

Objavljeno: 01.03.24 u 20:31

Jedna veoma zanimljiva utakmica

Fudbaleri Čukaričkog su postigli impresivan preokret na domaćem terenu, pobedivši ekipu Napretka rezultatom 2:1 u okviru 23. kola Mozzart Bet Superlige Srbije.

U meču koji je obeležila drama i uzbuđenje, izabranici trenera Gordana Petrića su ostvarili novu pobedu, a junak susreta postao je Milan Pavkov, debitant u Čukaričkom, koji je postigao pobedonosni gol.

Prvo poluvreme obeležile su pokušaji sa obe strane, gde je Čuka zapretila preko Mela, pogodivši stativu, dok je Marjanović kod Napretka iz slobodnog udarca zatresao prečku. Ipak, Napredak je poveo golom Bastajića u poslednjim trenucima prvog poluvremena.

 

Drugih 45 minuta donelo je potpuni preokret. Samo dva minuta nakon početka drugog poluvremena, Igor Miladinović je iskoristio centaršut Stevanovića i izjednačio rezultat.

„Brđani“ su nastavili ofanzivno, a Petrić je uneo sveže snage u igru, dovodeći debitanta Milana Pavkova i Nemanju Milojevića. Ova dvojica su odigrala ključnu ulogu u pobedonosnom golu u 89. minutu.

Nemanja Milojević je izveo slobodan udarac, a debitant Milan Pavkov se sjajno pozicionirao i postigao svoj prvenac u dresu Čukaričkog, donoseći ekipi značajna tri boda.

Ova pobeda predstavlja još jedan uspeh za Čukarički u Superligi Srbije, dok se Pavkov već na debitantskom nastupu istakao kao ključni igrač u timu.

Standings provided by Sofascore
1
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter