0
Domaći fudbal

FOTO: Starsport

PARTIZAN SE OGLASIO PRED DERBI: Važna poruka za Grobare uoči duela sa Crvenom zvezdom!

Objavljeno: 01.03.24 u 19:11

Nadamo se spektaklu kako na tribinama tako i na terenu

Svega nekoliko dana nakon početka prolećnog dela sezone u Superligi Srbije, fudbalski entuzijasti već željno iščekuju 172. večiti derbi između Partizana i Crvene zvezde. Ovaj uzbudljivi susret zakazan je za 9. mart na stadionu Rajko Mitić, s početkom u 17 časova.

Očekuje se da će ovaj derbi imati izuzetan značaj u kontekstu borbe za titulu, s obzirom na to da se obe ekipe nadmeću za vrh tabele. Navijači već prate svaki korak svojih miljenika, a Marakana će biti poprište strastvene podrške i rivalstva.

U susret ovom velikom duelu, Partizan je izdao zvanično saopštenje u vezi sa prodajom karata za gostujuće navijače. Prodaja ulaznica za Grobare počinje u ponedeljak, 4. marta, od 10 časova. Dostupne će biti karte za južnu i zapadnu tribinu stadiona.

Cene ulaznica za južnu tribinu iznose 600 dinara, dok su one za zapadnu postavljene na 1.200 dinara. Ovi sektori rezervisani su isključivo za navijače Partizana. Karte će biti dostupne na blagajnama stadiona u Humskoj, kao i na prodajnom mestu Ticketline u TC Mercator.

Prodaja ulaznica na blagajnama Partizana počinje u sredu, 6. marta, od 10 časova, i trajaće do petka. Takođe, ljubitelji fudbala imaće priliku da ih kupe i na dan same utakmice.

Očekuje se da će atmosfera na Marakani biti uzbudljiva, a navijači već planiraju kako će pružiti podršku svojim timovima u ovom ključnom duelu koji bi mogao da diktira tok nastavka sezone u Superligi Srbije.

4
6
0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter