1
Evroliga

Zeljko Obradovic, Head Coach of Partizan Mozzart Bet Belgrade during the 2023/2024 Turkish Airlines EuroLeague match between Partizan Mozzart Bet Belgrade and Anadolu Efes Istanbul at Stark Arena on February 29, 2024 in Belgrade, Serbia. (Photo by Srdjan Stevanovic/Starsport.rs ©)

PARTIZAN JE EMOCIJA: Skandiranje najtrofejnijem treneru Evrope nije prošlo bez suza! (VIDEO) (FOTO)

Objavljeno: 01.03.24 u 09:27

Čista emocija!

Vlada Androić već dugi niz godina radi kao pomoćni trener u stručnom štabu svog velikog prijatelja i kuma Željka Obradovića.

Kao nekadašnji plejmejker Borca, Partizana i drugih klubova, Androić je blisko sarađivao sa Obradovićem tokom više od decenije, kako tokom perioda koji je trofejni trener proveo u Fenerbahčeu, tako i od njegovog povratka u Partizan.

KK Partizan je na društvenim mrežama objavio snimak reakcije stručnog štaba nakon dugotrajnog i gromoglasnog navijanja publike kojim je pozdravljen Željko Obradović pred utakmicu sa Anadolu Efesom u četvrtak uveče u „Štark areni“.

 

Ponosan sam i srećan sam što su navijači istakli transparent da sam jedan od njih. Ponosan i srećan sam što sam trener Partizana. Nemam nikakvu dilemu kakva je moja budućnost. Valjalo je zbog ovoga roditi se i doživeti ovako nešto. Mnogo sam razmišljao. Podrška ljudi koji su me zvali posle Kupa, kao i podrška navijača, izuzetno mi znače. Ova tradicija mora da se nastavi. Meni je srce puno kada vidim dvoranu prepunu dece. Mnogo sam ponosan na to, jer se rađa nova generacija navijača Partizana. Ja sebe ne vidim nigde osim u Partizanu. Ili ću ostati ovde, ili više neću raditi -rekao je Željko Obradović.

grobari, navijaci, fans, supporters, flags, zastave, transparent, Zeljko Obradovic during the 2023/2024 Turkish Airlines EuroLeague match between Partizan Mozzart Bet Belgrade and Anadolu Efes Istanbul at Stark Arena on February 29, 2024 in Belgrade, Serbia. (Photo by Srdjan Stevanovic/Starsport.rs ©)
17
1

1 Komentara

  1. Bilo je malo i skandiranja novom treneru koji polako ali sigurno nadolazi, sa sve desetkama i sa procentima koji prevazilaze 100 %,,,,

    2
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter