0
Fudbal

FOTO: printscreen/ Twitter

MITROVIĆ I SERGEJ ZALUDELI ARAPE: Srpska zastava na meču Al Hilala! (FOTO)

Objavljeno: 01.03.24 u 20:11

Lep gest navijača

Fudbaleri Al Hilala se pripremaju za ključni duel protiv Al Itihada u okviru 22. kola Saudi Pro lige u Saudijskoj Arabiji, dok nastoje održati prednost od šest bodova iznad konkurencije, s utakmicom manje, i tako nastaviti svoj pohod ka osvajanju titule.

Popularnost Al Hilala u Srbiji posebno je naglašena zbog prisustva dva istaknuta srpska fudbalera, Sergeja Milinković-Savića i Aleksandra Mitrovića, koji igraju ključne uloge u ovom timu. Njih dvojica su ne samo ključni igrači već i vođe Al Hilala na putu ka vrhu tabele.

Oduševljenje srpskim navijačima doseže do tačke gde su Mitrović i Milinković-Savić postali pravi heroji u Saudijskoj Arabiji. O tome svedoči i pojava jednog navijača na društvenim mrežama, koji je krenuo na meč između Al Hilala i Al Itihada, ponosno ogrnut zastavom Srbije.

Mitrović i Sergej, popularni i voljeni ne samo zbog svojih sportskih veština, već i zbog srpskog identiteta koji unose u ekipu, postaju simboli uspeha Al Hilala. Transparenti i podrška srpskih navijača jasno ukazuju na to da su se osvojili ne samo fudbalskim veštinama, već i svojom posvećenošću i pristupom igri.

Uzbuđenje raste kako Al Hilal kroči prema završnici sezone, a srpski tandem postaje centralni deo ove fudbalske priče u Saudijskoj Arabiji.

1
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter