0
Evroliga

Vladimir Lučić (FOTO: Starsport)

LUČIĆ PRED DUEL SA ZVEZDOM: ‘Volim da igram u ‘vrućoj’ atmosferi!’

Objavljeno: 01.03.24 u 14:45

‘Važan duel za obe ekipe, za Zvezdu možda malo više.’

U okviru 23. kola Evroliga odmeriće snage košarkaši Bajern Minhena Crvene zvezde večeras od 20:30. Za srpski tim ovo će biti izuzetno važan duel ako žele da se uključe u borbu za plej-in i učine zanimljiviju završnicu najelitnijeg evropskog takmičenja. Sa druge strane ‘Bavarci’ su u nešto boljem položaju od ‘crveno-belih’.

Igrač Bajerna, Vladimir Lučić je pred ovu utakmicu istakao da voli da igra u ‘vrućoj atmosferi’ jer mu to daje dodatnu motivaciju.

-Kao i svaka druga utakmica, ali je lepša atmosfera jer veliki broj navijača dođe ovde, baš kao i kada gostuje Partizan. Volim da igram u ‘vrućoj’ atmosferi, pa zbog toga budem dodatno motivisan i u Beogradu i u Minhenu. Biće to praktično gostujući teren za nas. Važan duel za obe ekipe, za Zvezdu možda malo više, s obzirom da imaju pobedu manje od njih i ovo im je ‘biti ili ne biti’ utakmica. Nadamo se da ćemo posle ove pauze što pre uhvatiti ritam i odigrati dobar meč – naveo je.

Dotakao se i reprezentacije.

-Apsolutno. Nisam bio deo reprezentacije, ali mi je drago da su slavili u obe utakmice. I dalje imam određenih problema sa rukom, jer sam se vratio kroz utakmice i nisam imao mnogo vremena za trening. Tih četiri ili pet dana sam proveo na terapijama i radeći specifične vežbe za ruke – to uvek dobro dođe Videćemo, nadam se da ću nastaviti u ovakvom ritmu do kraja sezone, prethodna dva meseca su dobro prošla – rekao je i nastavio:

-Mislim da smo imali nesreću u nekim završnicama, izgubili smo dosta utakmica koje su se lomile, ali sada smo u dobrom ritmu – dobili smo 11 od prošlih 13 utakmica, osvojili smo i Kup. Gledajući rezultate i razvoj situacije, mislim da je realno da napadnemo plej-in u Evroligi, ali zato će biti potreban veliki broj pobeda do kraja sezone. Praktično, imamo pravo da izgubimo dve, eventualno tri utakmici. Šansa još postoji, ali smo svesni da će biti teško – poručio je Lučić.

BONUS SADRŽAJ:

SERGEJ BLIZU POVRATKA U SERIJU A: Italijanski gigant zainteresovan za srpskog reprezentativca!

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter