0
Košarka

FOTO: Printscreen/X

LOŠE VESTI ZA JOKIĆA I SAIGRAČE: Povredila se druga violina Denvera! (VIDEO)

Objavljeno: 01.03.24 u 11:49

Trenutno se ne zna stepen povrede

Košarkaši Denver Nagetsa su uspeli da pobede ekipu Majamija rezultatom 103:97 nakon uzbudljive završnice, ali postoji određena zabrinutost zbog povrede Džamala Marija koja ga je primorala da napusti utakmicu pre vremena.

Mari je povredio članak prilikom doskoka, tačnije na 3:32 pre kraja druge četvrtine. Nakon toga više se nije vraćao na teren. U tom trenutku, Denver je vodio rezultatom 49:41, a Mari je do tada imao učinak od šest poena i tri asistencije.

Iako povreda Marija nije sprečila Nagetse da ostvare pobedu, postoji zabrinutost oko ozbiljnosti povrede. Nikola Jokić je odigrao ključnu ulogu u pobedi sa 18 poena, 11 skokova i sedam asistencija, ali povreda Marija može predstavljati problem ako se pokaže da je ozbiljnija.

Trenutno se ne zna stepen povrede, a dodatne lekarske analize će biti obavljene kako bi se utvrdilo stanje Marijeve povrede.

1
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter