0
Košarka

FOTO: Printscreen/X

JOKIĆ PROTIV JOVIĆA: Dobar je „mali“, ali se ipak zna ko je MVP! (VIDEO)

Objavljeno: 01.03.24 u 08:20

Pobeda Nagetsa u reprizi finala

Nikola Jokić i Nikola Jović vodili su zanimljiv duel u NBA ligi, iako se ovaj put Jokić malo mučio i nije uspeo da nastavi svoj niz od četiri uzastopna tripl-dabla. Ipak, Denver Nagetsi su ostvarili petu pobedu u nizu, pobedivši Majami sa 103:97.

Nikola Jović je pružio solidan nastup, posebno u odbrani, gde je imao priliku da se suoči sa dvostrukim MVP-om. Bio je motivisan da se suprotstavi jednom od najboljih košarkaša današnjice, iako je Jokić imao nešto manji učinak ovog puta. Na poluvremenu je Jović bio efikasniji sa sedam poena, dok je Jokić ubacio šest poena uz 25% šuta iz igre. Na kraju, Jokić je završio sa 18 poena, 11 skokova i sedam asistencija, dok je Jović imao sedam poena, šest skokova i jednu asistenciju.

Denver je ipak došao do pobede zahvaljujući Porteru koji je bio prvi strelac utakmice sa 30 poena, uz 11 skokova i tri asistencije. Koldvel-Poup se istakao sa 18 poena, Gordon je dodao 16 poena i devet skokova, dok je Džamal Marej postigao šest poena za ograničenih 14 minuta igre.

Na strani Majamija, Adebajo je bio najefikasniji sa 22 poena, uz osam skokova i tri asistencije, dok je Batler dodao 21 poen. Rozije je ubacio 19, Martin 13, a Robinson 12 poena. Jović je doprineo sa 7 poena.

 

2
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter