0
Domaći fudbal
Igor Duljaj

Igor Duljaj (FOTO:Starsport)

DULJAJ OTKRIO SITUACIJU OKO SEVERINE: ‘To je jedna pukotina koja se pojavila!’ (VIDEO)

Objavljeno: 01.03.24 u 13:00

 ‘Ovo mora da bude samo jedna sportska priča i ništa više.’

Fudbaleri Partizana sutra od 18:30 na stadionu u Humskoj dočekuju Železničar iz Pančeva u okviru 23. kola Mozzart Bet Superlige Srbije. Ovaj susret je od velike važnosti za oba tima, pa će ne sumnjivo biti jedan jako zanimljiv i borben meč. Trener ‘crno-belih’, Igor Duljaj izneo je svoja očekivanja pred ovu utakmicu.

– Još jedna teška utakmica za nas, igraćemo na našem stadionu gde su idealni uslovi za igru. Imao sve uslove da prikažemo kvalitetan fudbal. Rukovodstvo kluba je dalo zeleno svetlo za besplatan ulaz i verujem da će biti dosta navijača koji će moći da uživaju u lepoj igri. Oni se bore za goli žiovt, mi imamo motiv da budemo dobri i nastavimo niz ako je moguće – naveo je.

Veruje da će publika imati šta da vidi.

-Verujem da će publika imati šta da vidi. Da će se popuniti istok i zapad.  Znam da južna tribina neće biti tu, znam da će se jednog dana vratiti i biće nam potrebna njihova podrška. Mi ne tražimo pažnju već samo poštovanje. Ovo mora da bude samo jedna sportska priča i ništa više. Roditelji dobvedite decu da gledaju svoje idole, oni će se odužiti na najbolji mogući način – rekao je on.

Istakao je da igraju protiv agreisvnog tima.

– Očekujem istu utakmicu kao u prvom delu, tim je dosta agresivan, grize i mnogo je teško igrati protiv takvih ekipa. Marko Jovanović nam je dao dosta informacija, on je do pre neki dan bio u Pančevu, te informacije su dragocene za nas, ali je najbitnije kako ćemo da izgledamo. Golman Aleksandar Jovanović neće biti u protokolu. Stevanović nije u konkurenciji zbog zdravstvenih problema, Jovanovićčje suspendovan, imamo Krunića i na klupi će biti golman iz kadeta. Golman omladinaca ima problem sa rukom. Krunić ima povrenje, vredno je radio, ima poverenje svih nas i na nama je da mu omogućimo da ima što manje posla na meču – jasan je strateg ‘Parnog valjka’.

Govorio je o Saldanji koji je zbog povrede zadnje lože propustio prethodnu utakmicu protiv Radnika.

-Derbi je tek sledeće nedelje, Železničar je navažniji, kao da je finale. Saldanja niie trenirao sa ekipom, moguće da će danas odradtiti prvi trening i nadam se da ćemo imati bolju sliku. Rizična je povreda, osetljiva je ta zadnja loža, može da dođe do pucanja. Ako doktor da zeleno svetlo i ako se Saldanja dobro oseća biće u protokolu – poručio je.

Dotakao se i Ksandera Severine.

-To je jedna pukotina koja se pojavila i brzo je sanirana. Brzo smo svi reagovali, radili smo do kasno u ponoć, a ne do 16.00 časova. Tu je, ekipa ga je prihvatila na najbolji način. Stavio bih tačku na to, biće u konkurenciji za sastav – zaključio je Duljaj.

Partizan se trenutno nalazi na vodećoj poziciji u domaćem šampionatu sa 56 bodova, dok su Pančevci na mestu broj 15 sa 19 osvojenih bodova.

Standings provided by Sofascore

BONUS SADRŽAJ:

NESLAVAN KRAJ ZA MIŠU: Kecmanović ostao bez polufinala, Amerikanac ga počistio sa terena!

1
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter