3
Domaći fudbal

Lazar Romanić (FOTO: Starsport)

DA LI JE ŽELEZNIČAR PREMIRAN OD ZVEZDE? Evo šta kažu iz Pančeva!

Objavljeno: 01.03.24 u 21:34

Superliga postaje takmičenje u pisanju saopštenja.

Danas su pojedini mediji preneli ‘insajdersku’ infromaciju da je Crvena zvezda ‘premirala’ pančevački Železničar sa 100.000 evra, ako uspeju da savladaju ili odigraju nerešeno protiv Partizana. Tim povodom oglasio se klub iz Pančeva, a saopštenje prenosimo u celini:

‘Fudbalski klub Železničar iz Pančeva nema manir da se u javnosti oglašava saopštenjima, jer isključivo gleda u svoje dvorište, bavi se sopstvenim problemima, sagledava sopstvene greške, sa maksimalnom željom da na terenu ostvari svoj cilj – da u svojoj debitantskoj sezoni među superligašima obezbedi opstanak u srpskoj fudbalskoj eliti.

Ipak, sada smo prinuđeni da reagujemo.
Naime, ovih dana se na pojedinim portalima pojavila potpuno neistinita informacija da je FK Železničar premiran u subotnjem duelu protiv lidera na tabeli, beogradskog Partizana.

Ovu vest odbacujemo kao apsolutno netačnu i obaveštavamo fudbalsku javnost u Srbiji da ćemo i protiv Partizana, baš kao što je to bilo i na svakoj prethodnoj utakmici, baš kao što će biti i do kraja prvenstvene trke za bodove, igrati maksimalno angažovano, borbeno i sa jednom željom – da na sportski način ispunimo cilj i ostvarimo želju naših sugrađana da i od jeseni u Pančevu gledaju superligaški fudbal.

Železničar možda jeste nov u eliti, ali Železničar nije mali klub.
Svaki član našeg kolektiva ostaviće i poslednji atom snage, kako bi na fer i sportski način izborio opstanak u Superligi.’ – stoji u saopštenju kluba.

 

 
 
 
 
 
Прикажи ову објаву у апликацији Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 

Објава коју дели FK Železničar Pančevo (@fk_zeleznicar_pancevo)

8
13

3 Komentara

  1. Ne bi me cudilo da Cergarka pokusa i sa tim. Ona radije premira sudijei placa medije za stvaranje atmosfere ludila i slike o njenoj velicanstvenosti. Neka premira Partizan da je pobedi sa minimalnim rezultatom, ne vise od 0-1! Bila bi sramota da ih klepimo sa tri komada. Saldanja vec kasni za krajnjih 35 golova u sezoni.

    0
    2
    Odgovori
  2. Au pa žene u crnom su došle do novog načina jada i bjede.U ovoj polisezoni se žale na sudije čak i kad dobiju utakmicu ,I okrivljuju protivnike da ih Zvezda placa prije nego što odigraju meč,tako da ispade da ako nedaj boze izgube,sigurno je namjesteno nekako protiv njih!?Dokad će da se trpi ovo?

    1
    3
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter