0
Fudbal

FOTO: Printscreen/Twitter

UEFA MORA DA REAGUJE: Skandal na meču prvenstva u komšiliku, navijači besni zbog nameštaljke! (VIDEO)

Objavljeno: 29.02.24 u 10:33

Očigledno je da nije sve u redu

U nedavnom meču između Dečića i Mladosti iz Donje Gorice u Crnogorskom prvenstvu, došlo je do jednog od najčudnijih trenutaka u fudbalskoj istoriji, kada je srpski fudbaler Bojan Matić postigao gol nakon što se defanzivac Zvonko Ceklić neočekivano sklonio i pustio loptu da prođe ispod njega.

Ovaj neobičan trenutak dogodio se u trećoj minuti sudijske nadoknade prvog poluvremena, kada je Bojan Matić imao priliku za šut sa 10-11 metara. Umesto da pruži otpor, Ceklić je iznenadjujuće poskočio i pustio loptu da prođe pored njega, omogućavajući Matiću da postigne gol i donese Dečiću prednost od 3:0.

Komentator na utakmici izrazio je nevericu zbog ovog bizarnog trenutka, pitajući se o razlozima Ceklićeve neobične reakcije. Na društvenim mrežama se brzo šire negativni komentari o ovom čudnom događaju, a navijači izražavaju razočaranje, smatrajući da ovakvi trenuci osramoćuju crnogorski fudbal.

Ova situacija postala je predmet razgovora ne samo u lokalnim sportskim krugovima, već i šire, ističući potrebu za analizom i objašnjenjem neobičnog postupka Ceklića. Dok Dečić zadržava svoje vodeće mesto u prvenstvu Crne Gore, incident pokreće pitanja o kvalitetu i ozbiljnosti crnogorskog fudbala, posebno u svetlu negativnih reakcija koje su se pojavile na društvenim mrežama.

1
1

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter