0
Domaći fudbal

Petar Stanic during the Mozzart Super Liga 2023/2024 match between Vozdovac and TSC Backa Topola at stadium Vozdovac on October 21, 2023 in Novi Sad, Serbia. (Photo by Srdjan Stevanovic/Starsport.rs ©)

STANIĆ SPREMAN ZA ZVEZDU: ‘Imaju najbolji tim, ali nas to ne interesuje!’

Objavljeno: 29.02.24 u 18:30

‘Učinićemo sve kako bismo došli do povoljnog rezultata.’

U okviru 23. kola Mozzart Bet Superlige Srbije fudbaleri TSC-a dočekuju Crvenu zvezdu u subotu od 16 časova. Prošli susret ova dva tima završio se remijem 1:1 na stadionu ‘Rajko Mitić’, pa će sigurno gosti ući u ovaj duel sa motivom više. Međutim ni u taboru Topolčana ne manjka optimizma.

Vezista TSC-a, Petar Stanić sa velikom željom očekuje okršaj sa šampionom države.

– Pobedom nad Železničarom u Pančevu smo dobili dodatni vetar u leđa pred duel sa šampionom. Očekujem zanimljiv i neizvestan meč. Zvezda je najbolja ekipa u Srbije, ima odlične igrače i trenera, ali to nas ne interesuje. Učinićemo sve kako bismo došli do povoljnog rezultata. Jesenas smo izborili remi na “Marakani”. Imamo dobru atmosferu u timu i spremni smo da se nadigravamo – jasan je on.

0
1

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter