1
Evroliga
KK Partizan

Partizan's head coach Zeljko Obradovic during regular season round 25 Euroleague basketball match between Partizan and Bayern in Belgrade, Serbia on Feb. 8, 2024. (credit image & photo: Pedja Milosavljevic / STARSPORT)

PUKOVNIK ILI POKOJNIK: Partizan mora da pobedi Efes, a pomoć traži od 20.000 Grobara!

Objavljeno: 29.02.24 u 09:20

Šansa za plej-in još uvek postoji

Košarkaši Partizana su pred izuzetno važnim susretom u okviru 27. kola Evrolige, gde će odmeriti snage sa ekipom Efesa u beogradskoj „Areni“ od 20:30 časova. Sa trenutnih 12 pobeda u 26 odigranih utakmica, tim pod vođstvom Željka Obradovića se nalazi na prvom mestu ispod crte za plej-in, sa zaostatkom od tri pobede u odnosu na poziciju koja vodi direktno u plej-of.

Crno-beli ne smeju više dozvoliti kikseve, a susret sa Efesom se nameće kao ključan u ostvarivanju njihovih ambicija. Efes, sa pobedom manje od Partizana, takođe se nalazi u borbi za bolju poziciju u plej-in zoni. Ovaj meč postaje od presudnog značaja za Partizan, koji žudi za plasmanom među najbolje ekipe u Evroligi.

Navijačko interesovanje tokom cele sezone ostaje veliko, a atmosfera u „Areni“ se očekuje da bude vatrena, podržavajući Partizan u ovom ključnom trenutku. Ekipa je svesna izazova koji je pred njom, ali istovremeno oseća podršku navijača koji će biti njihov „šesti igrač“ na terenu.

Utakmica donosi ogroman ulog za Partizan, te će svaki igrač biti pod pritiskom da pruži najbolju igru i doprinese timskoj pobedi. Ovo je trenutak istine za crno-bele, gde će imperativ pobede biti središnji fokus i ključna motivacija u narednom susretu.

8
0

1 Komentara

  1. Sreća što Vučić nije tu da ih prebroji, ali verujem da je neko od ministara dobio precizna zaduženja,,,,

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter