1
Evroliga

during the 2023/2024 Turkish Airlines EuroLeague match between Partizan Mozzart Bet Belgrade and Anadolu Efes Istanbul at Stark Arena on February 29, 2024 in Belgrade, Serbia. (Photo by Srdjan Stevanovic/Starsport.rs ©)

POSTOJI LI I JEDAN GOSTUJUĆI TRENER KOJI NIJE ZADIVLJEN GROBARIMA?! Šef struke Efesa oduševljen nakon meča! (VIDEO)

Objavljeno: 29.02.24 u 23:29

Šef struke gostiju očaran Grobarima.

Partizan je večeras na svom terenu dočekao ekipu Anadolu Efesa u okviru 27. kola Evrolige. Utakmica je počela od 20.30 u izuzetno popunjenoj beogradskoj Štark areni.

 

Crno-beli su slavili rezultatom 100:90.

Posle meča, trener Efesa Tomislav Mijatović, prokomentarisao je utakmicu.

– Pre svega, čestitam i jednima i drugima rekao bih na neverovatnoj košarkaškoj borbi na oba kraja. Počevši od tribina, posle o borbi na parketu svi možemo biti zadovoljni. Naravno, mi smo manje srećni jer smo imali šanse i to mnogo propuštenih, igrali smo protiv Partizana, a ovde ne smete da imate ni najmanju miskomunikaciju na kraju zbog atmosfere na tribinama. Ne smete da pravite gaulove na kraju, morate da održite koncentraciju, ali, ne treba oduzeti komplimente našoj ekipi na borbi, čestitam Partizanu naravno na pobedi i moramo nastaviti da se borimo i radimo na ovome i gledamo ka našem pobedu.

– Nisam ja prva osoba koja će reći da je ovde jako lepo igrati, sa sportske strane motivacija je da obe ekipe pokažu maksimum, mislim da su obe ekipe pokazale to večeras, samo je Partizan to uradio sa nekoliko procenata više, ali to ne umanjuje borbu naše ekipe, ne umanjuje ponos na naše navijače. Ovakve utakmice ti daju za pravo da ideš dalje za borbu, da se nadaš pobedi negde gde je manje „košarkšakije nabijeno“, atmosfera je bilo sjajna, svima je bilo sjajno, ja bih voleo da se sećam sa pobedom, ali uvek postoji druga utakmica, drugi dan, druga nedelja, moramo raditi na tome i zaslužiti to.

 

5
2

1 Komentara

  1. Postoji jedan trener koji verovatno ne sme da kaže da je oduševljen, postoje samo jedni navijači i jedna uprava koja ne poštuje Obradovića (ne mora da ga „voli“). Ipak, postoji samo jedan Obradović, postoji samo jedan Partizan, postoje samo jedni grobari!!!

    0
    1
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter