0
Evroliga

during the 2023/2024 Turkish Airlines EuroLeague match between Partizan Mozzart bet and Anadolus EFES at Stark Arena on February 29, 2024 in Belgrade, Serbia. (Photo by David Damnjanovic/Starsport.rs ©)

POLUVREME U ŠTARK ARENI: Prednost za Partizan – Avramović konačno onakav kakvog su ga Grobari čekali! (VIDEO)

Objavljeno: 29.02.24 u 21:10

Odličan duel za sada.

Partizan je večeras na svom terenu dočekao ekipu Anadolu Efesa u okviru 27. kola Evrolige. Utakmica je počela od 20.30 u izuzetno popunjenoj beogradskoj Štark areni.

Efes je utakmicu otvorio trojkom u prvom napadu na meču, precizan je bio Plajs. Na drugoj strani istom merom odgovorio je Pi Džej Doužer, nakon sjajnog bloka Frenka Kaminskog.

 

Utakmicu su ‘crno-beli’ počeli raspoloženo na šutu za tri, postigavši tri trojke u prvih pet minuta susreta. Nakon prve deonice prednost su imali gosti, koji su vodili – 17:20.

Druga deonica protekla je u konstantnom egalu i rezultatskoj klackalici. Vidno raspoložen za igru bio je Aleksa Avramović, koji je svojom energijom sa klupe uspeo mnogo da doprinese. Na poluvremenu ‘crno-beli’ su imali prednost – 43:40.

 

 

 
 
 
 
 
Прикажи ову објаву у апликацији Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 

Објава коју дели HOTSPORT – SPORTSKE VESTI (@hotsport.rs)

 

 

 

0
1

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter