0
Fudbal

Fudbal Soccer Friendly match-prijateljski mec Srbija v Francuska Paul Pogba Beograd, 09.07.2014. foto: Srdjan Stevanovic/Starsportphoto ©

POGBA: ‘Uveren sam da je presuda nepravedna!’

Objavljeno: 29.02.24 u 16:20

‘Slomljeno mi je srce jer sve što sam gradio tokom profesionalne karijere mi je oduzeto.’

Fudbaler Juventusa, Pol Pogba suspendovan je na četiri godine zbog dopinga, pošto je prihvaćen zahtev antidoping tužilavštva. On je nakon utamice protiv Udinezea 20. avgusta bio pozitivan na testosteron, odnosno pentadehidroepiandrosterona. Ovo je veliki udarac za Francuza, ali i za ‘Staru damu’, koja je velike nade polagala u ovog igrača.

Pogba se ne slaže sa ovom odlukom i poručio da će se žaliti Sudu za sportsku arbitražu.

-Obavešten sam o odluci danas od Tribunala za antidoping, uveren sam da je presuda nepravedna. Tužan sam, šokiran i slomljeno mi je srce jer sve što sam gradio tokom profesionalne karijere mi je oduzeto. Kada budem slobodan zakonski da pričam, prava priča biće objavljena, ali nikada nisam uzimao suplemente s namerom da bih kršio antidoping pravila. Kao profesionalni sportista nikada nisam učinio ništa da poboljšam svoje izdanje koristeći supstance, nikada nisam iskazao nepoštovanje ili kritikovao sportiste i navijače timova za koje sam igrao ili one koji su bili protiv. Kao rezultat današnje odluke, žaliću se Sudu za sportsku arbitražu – istakao je.

 

 
 
 
 
 
Прикажи ову објаву у апликацији Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 

Објава коју дели Paul Labile Pogba (@paulpogba)

BONUS SADRŽAJ:

OSTOJA OVIM SNIMKOM POZVAO NAVIJAČE U ARENU: ‘U bolu i u radosti grobari smo ostali!’ (VIDEO)

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter