1
Fudbal

Leonardo Ovusu (FOTO: Starsport)

OVUSU SREĆAN U HUMSKOJ: ‘Saradnja sa Duljajem fantastična!’ (VIDEO)

Objavljeno: 29.02.24 u 17:25

‘Za nas je svaka od narednih 15 utakmica finale.’

Fudbaler Partizana, Leonardo Ovusu gostovao je u klupskom podkastu gde je govorio o prvim utiscima nakon dolaska u Humsku. On je naveo da je saradnja Igore Duljajem fanstatična i da mu izuzetno pomaže što je igrao na poziciji na kojoj baš on igra sada.

-Bio je neverovatan fudbaler, ne samo što je sjajno čuvao Zinedina Zidana, već i ostale ‘Galaktikose’, to su bili izuzetno talentovani igrači. Igrao je na istoj poziciji kao ja i u prilici je da mi kaže uradi tako, nemoj ovako, to mi izuzetno pomaže da se prilagodim. Možda moje pozicioniranje u odbrani ili u napadu, primanje lopte ili duge lopte… On najbolje zna kako treba da sve to uradim jer je igrao na baš toj poziciji, tako da za mene je saradnja sa njim fantastična – rekao je.

Poručio je da svaka naredna utakmica finale.

-Idemo korak po korak, utakmicu po utakmicu, ne želimo da se zanosimo previše unapred, jer dešavaju se utakmice poput prethodne, gde ne može da se igra fudbal. Naravno, ima i utakmica gde te sve ide, kontrolišeš loptu, igraš kako želiš, i zato idemo korak po korak ka ostvarenju svega onoga što mi i navijači želimo. Za nas je svaka od narednih 15 utakmica finale – istakao je.

Na kraju je imao poruku za navijače.

-Moja poruka navijačima je da nas podrže, uverio sam se na prošloj utakmici kada je onakva podrška emotivno i psihološki te guraju napred, daju ti energiju i snagu da ostvariš još više. Zato ih molim da dodju i da nam daju podršku, jer to nam je potrebno. Nekada su teške utakmice i treba ti vetar u ledja, potreban ti je neko da ti kaže ‘možeš ti to, ajde’, to je ono što navijači mogu da nam donesu – zaključio je Ovusu.

BONUS SADRŽAJ:

ZVEZDA DOBILA ŽESTOKU KONKURENCIJU ZA KALINIĆA: Italijanski gigant želi Nikolu u svojim redovima!

2
0
1 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter